Fotografaftale
Bryllupsfotografer i København og på Sjælland

Fotograf-aftale

Fotograf-aftale

 

Aftale mellem brudepar og fotograf.

Denne aftale gælder for alle brudepar, der har lavet aftale med Jeanne fra "Bryllupsfotograf København".

 

Bookning: Fotografen bruger ”først til mølle” princippet. Dét brudepar, der først og betaler depositum, får datoen! Er fotografen Jeanne Kornum allerede booket, er der mulighed for at få en anden dygtig fotograf på bryllupsdagen. Vi finder altid en god løsning.

Når I har betalt første rate på jeres fotografering, accepterer I også vilkårene i denne aftale. Herefter modtager I en kvittering, og I har nu booket fotograf til jeres bryllup.

 

Depositum/ første rate: 1.500 kr. betales på konto: 6482-1571753, eller på MobilePay på telefon 20600379. Når I har betalt første rate på jeres fotografering, accepterer I også vilkårene i denne aftale, og I modtager en kvittering.

 

Levering: Hvis hele beløbet er betalt inden brylluppet, modtager brudeparret en mail (hold øje med mail fra wetransfer.com, nogle gange sender vi også de fem første bryllupsbilleder på Messenger) med fem færdigredigerede billede allerede dagen efter deres bryllupsdag.

Alle jeres billeder bliver sendt i løbet af en uge (syv dage). Hvis fotografen bliver syg eller andet, kan der dog gå op til 14 dage før alle bryllupsbilleder er leveret.

Dog udleverer fotografen ikke nogen billeder, før hele beløbet for bryllupsfotografiet er betalt.

No pay, no pictures.

Brudeparret modtager alle GODE billeder fra bryllupsdagen. Se info i jeres fotopakke på hjemmesiden.

 

Ændringer: Husk, at give fotografen besked om væsentlige ændringer i dagens program i rimelig tid inden brylluppet, dvs. starttidspunkter, adresser, og lign. Fotografen kan selvfølgelig ikke, ved manglende informering, holdes ansvarlig for evt. forsinkelser eller udeblivelser. Husk, jeres fotograf er kun et opkald væk.

 

Ansvar: Fotografen kan ikke gøres ansvarlig for baggrunde og lysforhold, der forringer kvaliteten af fotografierne eller vanskeliggør opgaven. Fotografen kan ikke stilles til ansvar for ikke at have fotograferet dele af brylluppet, herunder enkeltpersoner eller genstande. Fotografen er uddannet fotograf og giver derfor garanti for faglighed i arbejdet. Stol på os, og fortæl, hvis der er noget, der er særligt vigtigt for jer.

 

Brug af billederne: Alle fotografens billeder er beskyttet af ophavsretsloven. Det betyder, at fotografen har alle ophavs-rettighederne til billederne. Brudeparret må frit printe billederne. Brudeparret må gerne dele de redigerede billeder på sociale netværk, på deres egen hjemmeside, blogs mm.  Fotografen bliver rigtig glad, hvis brudeparret linker eller nævner fotografens navn, når billederne deles. Men det er ikke et krav.

Videresalg af billederne er ikke tilladt. Ligesom det ikke er tilladt at bruge billederne i kommercielle sammenhænge. Hvis brudeparret ønsker at sælge bryllupsbillederne til kommerciel brug, skal alt salg foregå gennem fotografen.

 

Tak: Sociale medier og portfolio er vigtigt i fotografens arbejde. Vi bruger derfor nogle af billederne på vores fotografen- og bryllupshjemmeside, på sociale medier, til bryllupsmesser og nogle gange i konkurrencer mm. Brudeparret kan altid frabede sig at få delt særligt private billeder. Men hvis vi ikke må vise og dele de flotte billeder vi tager, havde I måske slet ikke fundet netop os.

 

Sygdom: I tilfælde af at fotografen ikke kan møde op pga. sygdom, en ulykke, en skade eller lign. som er udenfor fotografens kontrol, vil vi gør alt for at finde en anden fotograf. Det er 99% sikkert, at vi kan finde en dygtig fotograf til at afløse. Skulle det (7-9-13) ske, at en afløser ikke kan opstøves, kan brudeparret ikke kræve erstatning. Men alt, hvad brudeparret har betalt til fotografen, bliver selvfølgelig betalt tilbage, også første rate på 1.500 kr.

 

Uheld: I det tilfælde at alle de digitale filer går tabt, bliver stjålet eller ødelagt, af årsager udenfor fotografens kontrol, inklusiv (men ikke begrænset til) harddiskfejl, kamerafejl og lignende bliver hele beløbet betalt tilbage. I tilfælde af at en del af billederne går tabt, bliver der udregnet et procentvist tab, og denne andel vil blive trukket fra den oprindelige pris. Dette er en situation, som vi aldrig har prøvet, men man ved jo aldrig.

Hvis de digitale filer går tabt efter levering, er der ikke nogen tilbagebetaling. Men hvis brudeparret mister billederne, sender vi med glæde billederne en gang til. Bryllupsfotografen gemmer som udgangspunkt alle billeder for altid på to harddiske. Men vi kan selvfølgelig miste vores filer.

 

Stil: Redigeringen af billederne og det overordnede stil er altid fotografens beslutning. Fotografen vil selvfølgelig lytte til forslag og ideer fra brudeparret, og overordnet vil fotograferingen være et samarbejde mellem brudepar og fotografen, men i sidste ende er det fotografen, der beslutter, hvordan billederne bliver fotograferet og redigeret.

Brudeparret får ikke alle billeder skudt på dagen, hvilke billeder, der udleveres til brudeparret, er op til fotografens og photoshopperens faglige beslutning.

 

Heldagsfotograf: Har I fotografen med hele dagen, husk da på, at fotografer også bliver sultne. I skal ikke købe en dyr bryllupsmenu til jeres fotograf. De fleste steder har noget, der hedder ”en musiker platte”, det er mere end fint.

 

Aflys: I tilfælde af at brudeparret aflyser aftalen med fotografen, bliver første rate på 1.500 kr. ikke betalt tilbage.

 

Hele fotograf-aftalens grundtanke er, at fotografen og brudeparret får et godt samarbejde om de bedste billeder fra brudeparrets store dag.


Når I har betalt første rate af jeres bryllupsbilleder, har vi brug for lidt information om jer og jeres bryllup. Det er en stor hjælp hvis I udfylder skemaet her, så har vi de vigtigste oplysninger om jeres bryllup.

Christianskirken på Christianshavn Bryllypsfotograf i København

Bryllupsfotograf i København og Sjælland.

Wedding photographer Denmark.

Weddings in Copenhagen City Hall.

And Norwegian Weddings in Kong Haakons Kirke, Sjømannskirken i København.

Denne hjemmeside bruger cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend