Q&A

Q&A

Question and Answer

alt om bryllupsbilleder

Q: Hvornår får vi billederne?

A: I får de første fem billeder allerede dagen efter jeres bryllup. Jeg sender dem på mail. Så har I nogle gode billeder, som I kan dele på de sociale medier. 

Hele billedserien med jeres bryllupsbilleder kommer inden der er gået en uge (syv dage) enten med wetransfer eller på en cd. Hvis jeg bliver syg, eller der sker noget andet uforudsigeligt, kan der godt gå op til 14 dage, inden alle billeder er klar.


Q: Er billederne redigerede?

A: JA. Alle billeder bliver redigeret i Photoshop.

Jeg bruger mange timer på at redigere et heldagsbryllup. Det er noget, jeg går meget op i, og billedredigering er en stor del af mit fag. Alle jeres brudepar-billeder afleverer jeg både i sort/hvid og farve.

Q: Hvor mange billeder får vi?

A: I får mange billeder. I mine bryllupspakker har jeg skrevet det cirka antal billeder I får. Det skal læses som et minimums antal. I får selvfølgelig alle gode billeder fra jeres store dag.

Q: Er du ledig på vores bryllupsdag?

A: Jeg booker mine lørdage ud fra ”først til mølle” princippet. Det brudepar, der først beslutter sig og betaler depositum, får datoen. Er I for sent ude, hjælper jeg med at finde en anden bryllupsfotograf.

Q: Hvordan booker vi dig?

A: I booker mig ved at spørge mig, om jeg er ledig på jeres bryllupsdag. Hvis jeg er ledig, skal I betale et depositum på 1.500 kr.  Så er jeres dag er reserveret. I bestemmer selv, hvornår I betaler det resterende beløb, men jeg udleveret ikke nogen billeder, før jeg har registreret betalingen. Hvis I fortryder, får I ikke depositummet tilbage.

Q: Kan vi mødes før brylluppet?

A: Vi snakker altid sammen i telefonen. Helst en uge før. Hvis vejrguderne ser ud til at drille, snakker vi også sammen dagen før brylluppet. Hvis I ønsker at mødes med mig før brylluppet, tilbyder jeg forlovelsesfotografering som tilvalg til mine bryllupspakker til 3.500 kr. 

Q: Hvor lang tid skal vi bruge på at få taget bryllupsportrætter?

A: Jo længere tid, jo bedre billeder. Jeg ved godt, at I ikke skal bruge jeres dag på at blive fotograferet. I skal jo bruge dagen på at fejre jeres bryllup. Men jeg anbefaler at I sætter minimum en time af til brudepar-billederne.

Q: Hvad gør vi, hvis fotografen bliver syg?

A: Hvis jeg bliver syg, finde jeg en anden, dygtig fotograf til jer. Hvis jeg ikke kan finde en, får I selvfølgelig alle jeres penge tilbage.

Der kan jo ske en ulykke eller noget andet uforudsigeligt. Hvis jeg f.eks. (7-9-13) får stjålet mit kamera, med alle jeres billeder i, så får I jeres penge tilbage. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at der ikke sker uheld og fejl, men jeg er ikke herre over alting. 

Q: Laver du prints og bøger?

A: Når I får jeres bryllupsbilleder er de færdigbehandlet og klar til print. Hvis I ønsker det, laver jeg en flot bryllupsbog med udvalgte billeder - i en luksus kvalitet til 4.500 kr.

Q: Må vi dele bryllups-billederne på de sociale medier?

A: Ja, selvfølgelig må I det. Hvis I nævner, at jeg er fotografen, bliver jeg glad, men det er på ingen måde et krav. I må dele og printe billederne, alt det I vil.

Men I må ikke sælge billederne, eller bruge dem til noget kommercielt. Hvis I ønsker at bruge billederne kommercielt, skal I kontakte mig for en aftale herom. 

Q: Kommer vores billeder på de sociale medier?

A: Sociale medier og en portefolie er en vigtig del i mit arbejde som bryllupsfotograf. Derfor bruger jeg nogle af jeres billede på de sociale medier, på bryllupsmesse og måske i fotokonkurrencer mm. Hvis jeg ikke viser billeder frem, vil I have svært ved at finde mig. Hvis I synes, at nogle af jeres billeder er særligt private, kunne jeg aldrig finde på at dele dem.

Q: Kan du fotografere et bryllup i udlandet?


Q: Får vi en foto-aftale?Q: Hvad skal fotografen vide?

A: Ja, selvfølgelig. Men I skal booke mig i god tid, for jeg booker mine lørdage efter ”først til mølle” princippet. Jeg brænder ikke et andet brudepar af, selvom I kommer med et fantastisk tilbud.A: Ja, den kan I finde her.A: Vi vil gerne have de mest nødvendige informationer om tid og sted. Når I har booket, er det en stor hjælp, hvis I udfylder skemaet her.

Bryllupsfotograf_Christians_Kirke_på_Christianshavn